TOT 2.000 KG HEFVERMOGEN

Hyundai Material Handling levert een breed assortiment elektrische stapelaars met hefvermogens variërend van 1 t/m 2 ton in 24V uitvoeringen. Alle elektrisch aangedreven stapelaars zijn voorzien van zeer krachtige AC-techniek aandrijfmotoren. 

De “stapelaar” is een ‘elektrische palletwagen met een vorm van een hefmast’. Dit maakt het mogelijk om meerdere pallets op elkaar te stapelen. Afhankelijk van uw behoefte en de inzet omstandigheden kiest u voor een geschikte elektrische stapelaar.

Hyundai Material Handling levert zijn assortiment elektrische stapelaars standaard met lood-zuur batterijen maar bied optioneel ook de nieuwste Li-Ion batterijen aan in zijn trucks. Deze nieuwste generatie Li-Ion batterijen  zorgen ervoor dat u ook bij langdurige en zware klussen op de elektrische stapelaars kunt bouwen.

ZHE Trading B.V. , is officieel importeur van Hyundai material handling producten en heeft de beschikking over vele diverse soorten batterijen en bijpassende laders, één van onze verkoopadviseurs helpt u graag verder in de juiste keuze voor uw bedrijfsvoering. 

Hefcapaciteit  Batterij voltage  Uitvoering
1.000 – 1.500 kg 24 Volt Elektrische stapelaar / loop achter
1.500 – 2.000kg 24 volt Elektrische stapelaar / mee-rij platform